De Kikkerhoek

Beste tuinliefhebber

In 1997 zijn wij in De Krim komen wonen. Onder supervisie van tuinarchitecte Therese de Vries hebben wij de tuin aangepast naar onze smaak.
Elk jaar is een gedeelte van de tuin aangepakt, waardoor deze nu bestaat uit diverse gedeelten. Zo zijn er een bostuin, een schaduwtuin,
een moestuin en diverse zonneborders te vinden. Ook sieren verschillende bijzondere bomen onze tuin. Daarnaast is er een bescheiden planten verkoop en kunnen
trouwreportages worden gemaakt in onze tuin.

Nieuws

We hebben dit jaar natuurlijk niet stil gezeten. Alle buxus hebben we uit de tuin gehaald in verband met schimmel en een gedeelte hiervan is vervangen door Ilex Crinta. De voortuin heeft een grote metamorfose gehad. Hierin staan veel voorjaarsbloeiers en later voeren grassen, stamrozen, vrouwenmantel, Rudbackia Gold en bronkleurige Ajunga de boventoon. In de moestuin komen in plaats van de bessenstruiken vier fruitbomen in piramidevorm en in de borders hebben we 1.000 irissen, 1.000 krokussen en 650 lenteklokjes en Ipheion gepoot dus dit voorjaar is het feest.

Nieuwsgierig geworden?

Op afspraak is onze tuin geopend voor kleine groepen. Hiervoor vragen wij €3,50 per persoon. Dit is inclusief koffie, thee of fris met iets lekkers.
Graag van tevoren bellen via het onderstaande telefoonnummer. Uiteraard is ook per e-mail een afspraak te maken.
Dit kan via het onderstaande contactformulier.

Hide Main content block

Contact


: Jeulenwijk 2, 7782 SR De Krim
: 06 - 10795443 / 0528 - 351253
  E-mail is niet verzonden.   E-mailbericht verzonden.